Geplaatst in België, Geocaching, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

Brugse Beer 2017

Hoi allemaal!

Dit weekend wou ik graag voor mijn verjaardag naar het Brugse Beer event van geocaching (08-04-2017 en 09-04-2017)! Omdat dit altijd in het weekend voor mijn verjaardag valt, leek mij om hier een keer voor naar toe te gaan voor mijn verjaardag (ben op 10-04 jarig!)! Dat had ik tegen mijn ouders gezegd, want ja, ik woon nog thuis. En die zeiden dat ze het een goed en leuk idee vonden om dat voor mijn verjaardag te geven! Kortom zo gezegd zo gedaan. En we hebben het gewoon gedaan! We hebben er uit eindelijk een weekendje van gemaakt, omdat dit met het rijden relaxter is. Want alleen mijn vader (nu nog) heeft zijn rijbewijs.

08-04-2017 De dag van het Brugse Beer event!

Vandaag stonden we om 06:20 op om 07:00 uur naar Brugge/Sint Michiels te gaan. Om naar het Brugse Beer event te gaan! Ik heb er zin! Uiteindelijk is het 07:20 geworden toen we weg gingen, en kwamen aan om 10:35. En we waren met 02 uur en 15 minuten op de event locatie! We gingen gelijk opzoek naar waar we ons moesten aan melden. Dat was een heel gedoe. Hihi, we wisten niet waar we moesten zoeken! Na dat we het eindelijk gevonden hadden, hebben we een tasje gekregen waar van alles inzat. Een aantal bonnen voor: Lab caches; caches in je gps zetten; muziek; petlingwerpen; een boekje op te halen & Tomoba (geen idee wat het is). We hebben als eerste het boekje van Brugse Beer opgehaald, daarna gingen we even zitten, de puzzel in het boekje oplossen. Toen we klaar waren met het oplossen van de puzzel, gingen we veder kijken wat er nog allemaal te doen was. Er was onder andere een bibberspiraal, een soort van springkussen waar je een code voor een lab cache in kon vinden (Zooworld), gekke fietsen, een echt springkussen, allemaal knuffels (waarin je opzoek moest naar een klein beertje opzoek moest met een code; de droomfabriek), geocachingshops, computers voor de caches in je gps te zetten, waar je de tickets kon kopen als je die nog niet had (wij hadden die online besteld), caches in de directe omgeving en nog zo veel meer wat ik zo gauw even niet meer weet. We gingen best vroeg lunchen voor ons doen, namelijk 11:45. Maar ja, we hadden natuurlijk vroeg ontbeten! We hebben de vele lab caches uit geprobeerd, en we hebben ook een aantal codes gevonden van de lab caches, tegen een uur of drie gingen we weer weg. We hebben nog wat trackables op de foto gezet, toen opzoek naar een tankstation, want we moesten nog tanken. Toen op zoek naar een supermarkt, want we waren brood vergeten. En daarna gingen we eindelijk naar het trekkershutje (bij Tornhout), wat heel leuk was! We sliepen op een kinderboerderij! We hebben eerst even wat spullen uitgeladen, daarna wat gedronken, papa mama en ik een typisch Belgisch biertje, en mijn broertje een 0,0 biertje uit België! Dat was heel gezellig. Toen heb ik mama papa en mijn broertje nog getrakteerd op een biertje en een cola’tje bij het restaurantje. Waarna we avond gingen eten wat we al thuis hadden gemaakt. Daarna mochten we de dieren helpen voeren, en gezellig gekletst met de concierge van de kinderboerderij. Toen hebben we nog even een ommetje over de kinderboerderij gelopen, en een Letterbox cache proberen op te lossen, en gingen we wat theedrinken. Na de thee gingen we tandenpoetsen. Toen mochten we nog een 3tal lammetjes melk geven, want dat kon de moeder niet. Daarna gingen we echt tandenpoetsen, omkleden en naar bed.

09-04-2017 De dag dat we weer naar huis gingen :(!

Ik werd rond 09:15 wakker. Want de Ezel was aan het blaten. Toen heb ik me omgekleed, ben ik naar de wc gegaan, wat ontbeten, en gezellig met mama, papa en Maaren thee en koffiegedronken, daarna zijn we de auto gaan inpakken, hebben we ons afgemeld, nog een keer de letterbox proberen op te lossen, wat toen lukte. Eindelijk. Daarna hebben we nog even bij de schapen gekeken en gingen we weer terug naar Nederland. We hebben onderweg nog even een appel gegeten. We kwamen om 17:10 weer thuis. Daarna hebben we nog even een biertje gedronken, uit België. Toen begon mama aan het eten, en was het weekendje Brugge weer klaar. Helaas. Het was een leuk weekend! Om nog eens vaker te doen, zo’n weekendje weg!

Doen jullie ook aan geocaching? Voor de mensen die het niet kennen, willen jullie hier graag een artikel over?

Groetjes Xarifa!

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “Brugse Beer 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s