Geplaatst in Bloemen, Instagram, Natuur, Nederland, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

Rozentuin Boskoop

Hi all!

In een rozentuin, een parkje of stadsbos wandelen vind ik altijd een van de prettigste dingen die er bestaan. Omdat ik dan altijd helemaal tot rust kom, mijn hoofd raakt weer helemaal leeg, ik kan even aan alle drukte ontsnappen die er is op dat moment. Daarom ben ik vorige week vrijdag (14-07-2017) naar de rozentuin in Boskoop gegaan. Ik moest nog wat boodschapjes doen daar bij de Hema, waarna ik even helemaal tot rust wou komen.

Ook wist ik dat de rozentuinen op dit soort momenten in bloei staan, waardoor je ook lekker kan fotograferen, waar ik zo dol op ben! Dus ik heb daar denk ik toch al snel een half uur rond gelopen in de rozentuin, heb ik lekker geustrend in de rozentuin van Boskoop. Ik had mijn foto camera mee genomen van huis en ben wat leuke plaatjes gaan schieten.

Helaas had ik de pech op dat moment dat er ook een meneer kwam die bijna de zelfde gedachte had als ik. Rozen kijken, ontspannen en lekker rustig eten. Daar baalde ik best wel van, want ik maak ook graag overzicht foto’s en daar zou dus deze meneer op komen. Maar omdat ik al aardig ontspannen was door de natuur om mij heen, met de auto’s en de bussen (die de trein moeten vervangen op dit moment) op de achtergrond, wist ik dat dit probleem zich van zelf wel zou gaan oplossen.

‘Komt wel goed!’, dacht ik. ‘Die meneer gaat vanzelf wel weer weg, of staat zo dat ik hem niet meer zal zien.’

Deze meneer volgde mijn weg tot we bij een rijtje bankjes aankwamen, hij besloot lekker te gaan eten bij deze bankjes, en ik liep rechtdoor. Op een gegeven ogenblik stond de meneer zo dat ik vanaf het punt waar ik stond een overzicht foto kon maken met Flora, het restaurant wat er bij staat. En wat is dat een leuke foto geworden.

Nu loop ik op mijn gemak door en worden de rozen steeds mooier en sierlijker. Volop in gedachte, wat ik zou gaan doen als ik klaar was in de rozentuin, stond ik inmiddels aan de andere kant van de rozentuin, daar heb ik nog een foto gemaakt van Flora, een selfie gemaakt met de rozen op de achtergrond, en een overzicht foto, want inmiddels was de meneer alweer weg of stond hij zo dat ik hem niet meer zag. Inmiddels had ik alles gezien, en was ik er uit, wat ik ging doen. Een lekker ijsje eten bij Janssen. De beste ijsjes zaak van Boskoop. Ondertussen had ik ook een foto gemaakt voor mijn Instagram account (Xaar’s Wereld op Instagram), en op naar Janssen.

Ik had mijn ijsje besteld, ik had de smaak Oreo, jammie! En ging eerst even binnen zitten, waarna ik toch besloten had om naar het water te lopen. Hier was het lekker rustig en heb ik lekker mijn ijsje op gesmuld, met zicht op de hefbrug van Boskoop.

Groetjes, Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “Rozentuin Boskoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s