Geplaatst in Bedrijf, Duurzaam, Recepten, Trein, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

Kamer van Koophandel

Hi all!

Een tijdje geleden besloot ik een lifestyle met reisblog bij te gaan houden, gewoon wat reisverslagen,persoonlijke verhalen en lifestyle dingetjes op het internet te delen. Al snel besloot ik naast alleen reisverslagen te delen ook veel leuke persoonlijke verhalen en lifestyle = er bij te gaan delen.

Ik zie heel erg veel leuke reis blogs, maar toch niet waar ik nu naar opzoek was. Want ik was opzoek naar een reisblog/website die leuke bestemmingen deelt, maar ook gewoon een leuke wandeling in Nederland (natuurlijk gewoon in hun omgeving!), een leuke fietstocht in Nederland (ook hier gewoon in hun eigen omgeving) of hoe leuk Nederland van uit de trein. Dat soort dingen vind ik altijd leuk om te lezen. Ook vind ik het dan leuk en fijn om te weten wat er dan lekker zit qua kleding en wat juist helemaal niet! En wat ik eigenlijk ook altijd mis, zijn van die lekkere recepten die je makkelijk kan maken (en juist helemaal niet duur zijn!) na zo’n dagje wandelen, fietsen of treinen. Ik zie graag dit soort dingen graag samen op een website!

Naast de leuke reizen die je kan maken op de wereld hoeft dit niet persee een reis te zijn waarbij je allemaal dingen kan zien. Het kan ook een persoonlijke reis, door bijvoorbeeld ergens in te groeien. Daarnaast deel ik ook allemaal leuke tags, hotspotjes, leuke kleding en schoenen, maar ook dus lifestyle dingen.

En daarom ben ik Xaar’s Wereld begonnen. Hier kan je lekkere recepten op terug vinden, kleding + schoenen wat makkelijk zit tijdens wat voor reis, de reizen en alle andere artikelen die ik graag met jullie deel!

Ook staat Xaar’s Wereld voor duurzaamheid. Duurzaamheid betekend voor mij dat de wereld en het milieu niet vervuild worden. Wat toch steeds vaker gebeurt. Mensen gooien vaak bewust hun afval zomaar op straat zonder te weten wat daar de consequentie van is. Daarom zal je mij vaak met iets van een dopper zien en de ouderwetse broodtrommels en bakjes. Zodat er minder plastic (in ieder geval door mij) gebruikt en weg gegooid zal worden.

IMG_1151

Omdat ik toch een gat in de markt zag, dacht ik, weet je, ik ga hier mijn eigen bedrijf van maken. Ik weet dankzij de Zomer Ondernemer hoe ik mijn bedrijf moet runnen, dus ik ga mij inschrijven bij de KVK, of te wel, de Kamer Van Koophandel! Zo gezegd zo gedaan. Ik had het handelsregister ingevuld, online een afspraak gemaakt, en zo doende heb ik sinds afgelopen vrijdag (22-07-2017) een eigen KVK nummer! Ik ben er best wel trots op, dat ik nu een idee heb gevonden waar ik volledig achter sta en heb ik ook het idee dat ik dit naast mijn studie die ik nog volg, en straks in de toekomst naast mijn baan wil blijven doen, en eventueel dit fulltime gaan doen. Gewoon als werk. Dat lijkt mij stiekem wel grappig. Maar je weet nooit hoe dit gaat lopen natuurlijk!

Ik wens jullie veel lees plezier met al mijn artikelen!

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “Kamer van Koophandel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s