Geplaatst in Camping, Duitsland, Reis, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

Haide Duitsland | Campings

Afgelopen zomervakantie hebben ik samen met mijn ouders 3 verschillende campings bezocht. Waar we het bij alle 3 naar ons zin hebben gehad. Ze waren alle 3 totaal verschillend, maar dat vind ik het altijd zo leuk maken. Omdat je dan allemaal verschillende mensen ontmoet.

We begonnen bij Camping Haide. Dit is officieel een doorreis camping. Op camping Haide hebben we al 2 keer eerder gestaan. Een keer op doorreis naar Italie, de 2de keer hebben we hier 2 weken gestaan omdat we hier de omgeving wouden verkennen, en inmiddels hadden we een heel leuk contact met een werknemer opgebouwd waardoor we die ook weer beter hebben leren kennen. En dit jaar hebben we na die 2 keer toch nieuwe plekken ontdekt. Daar komen de artikelen allemaal donderdag online! Heb je die van Schonau al gelezen? Dat was namelijk de eerste nieuwe plek die we hebben ontdekt! Alleen maar dankzij het Geocachen!

IMG_1855

Ik heb 1 foto voor jullie. En dat is van de camping! Ik vind het zelf altijd heel leuk om uitzichten te bedenken naar waar we naar toe gaan. En meestal heb ik het mis en was het minder mooi in mijn gedachte, haha!

Als je lid bent bij de ANWB krijg je korting bij deze camping. Je kan hier je tentje kwijt, je caravan en je camper kan er ook neerzetten! Ook hebben ze er 1 loft, waar je met 1 groep slapen, maar je kan ook gewoon 1 (of meerdere, ik weet niet hoeveel mensen er in kunnen namelijk) huisjes huren. Het is allemaal niet heel duur. Net zo als bij de meeste campings moet je hier betalen om gebruik te maken van de douche. Dit was dit jaar 1 euro per muntje.

Houden jullie ook zo van op de camping staan?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “Haide Duitsland | Campings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s