Geplaatst in Hotspotje, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

Speys Utrecht | Hotspot

Hi all!

Op 20 augustus ben ik weer bij een bloggers meeting geweest. Omdat het dit keer op zondag van 11:00 tot 14:00 uur was, had ik gelijk de kans om hier een hotspot blog over te maken! Want wat is het daar leuk om te zitten zeg. Er hangt een fijne sfeer, leuk personeel, en een mooie locatie. En mocht je nu zin in een film hebben. Dan kan je daar gelijk naar de Bioscoop, die zit in het zelfde gebouw!

Speys zit vlak bij Utrecht Centraal Station, echt maar iets van 5 minuten lopen en je bent er al. Als je hier binnenkomt word ik helemaal blij van hoe ze het aangekleed hebben, en hoe de vloeren er uitzien. Misschien dat je wel begrijpt als ik je wat foto’s laat zien ;)!

Ik vind dat ze lekkere koffie hebben, en ze hebben hier verse producten voor je thee! Ook kan je er natuurlijk gewoon cola enzo bestellen! Maar ik vind toch wel het leukste dat je hier zo veel mogelijk verse thee krijgt. Vaak hangt het er net vanaf hoe mijn bui is als ik thee neem. Toen had ik mee zin in koffie, en die was ook heerlijk!

IMG_2016

Omdat we hier ook zaten met de lunch, heb ik daar dat natuurlijk ook gedaan. En wat was het lastig kiezen! Uit eindelijk ben ik voor een sandwich gegaan met geitenkaas.

Natuurlijk was het weer een gezellig meeting zoals de vorige keer! Dit is voor mij dus een heel zakelijk hotspotje geworden!

Hier het aders:

Speys

Jaarbeursplein 6b

Utrecht

Nederland

Hou jij ook zo van leuke en vrolijke hotspotjes?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “Speys Utrecht | Hotspot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s