Geplaatst in Hotspotje, Nederland, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

YoghurtBarn Utrecht Centraal Station | Hotspot

Hi all!

Zo ik vorige week ook al schreef, had ik op 20 augustus weer een Bloggers Meeting in Utrecht. Die dag ervoor zag ik toevallig een foto van iemand voorbij komen op Instagram die bij YoghurtBarn was geweest, en dat ze nu ook een vesteging in Leiden hebben geopend. Toen ik naar huis ging, van de bloggers meeting samen met mijn moeder (die ook haar eigen reisblog heeft!) heeft. Toen we naar de in en uitcheck poortjes gingen, vanaf Jaarbeursplein zag ik een YoghurtBarn zitten. Ik zei toen tegen mijn moeder dat we daar samen wat een yoghertje gingen halen. En man, wat waren die lekker zeg! Ook zag het er echt mega vrolijk uit binnen.

Ik had de Brownie Bango yoghurt. Lekker met chocolade, walnoten en Mango. Ik heb hier zo van zitten smullen. Hoe wel ik het eigenlijk zonde vond om het aan te breken. Het zag er alleen al zo lekker uit. Omdat we dachten dat onze trein nog moest gaan (helaas! Die was net vertrokken. Nu ja, maakt niet uit, konden we hem lekker rustig op eten ;)!)

IMG_1962

Ook was mijn moeder nog naar iets speciaals opzoek, dus hebben we nog even bij wat winkels bezocht. Want ja, als je dan toch nog even moet wachten op je trein.

Ik heb genoten van de yoghert, en ga hier zeker even langs.

De YoghurtBarn zit aan de kant van Jaarbeursplein en zit net buiten de poortjes. Aan de rechterkant (Geloof ik, daar ben ik niet zo goed in)

Houden jullie ook zo van yoghurt?

Groetjes, Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “YoghurtBarn Utrecht Centraal Station | Hotspot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s