Geplaatst in België, Natuur, Trekkershut, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

d’Oude Smederij, Torhout België| Trekkershut

Hi all!

In april, ja ja, alweer een tijdje geleden, maar ik vond het toch leuk om deze trekkershut toch nog even met jullie te delen, zijn we naar een trekkershut geweest! Ik heb het hier namelijk zo naar mijn zin gehad. Het trekkershut ligt gelegen op een kinderboerderij, waar je ’s middag lekker met allemaal mensen in contact komt omdat de kinderboerderij dan open is, in ’s avonds kan je zelf in alle rust kijken naar alle prachtige dieren en kan je eventueel helpen met eten geven en kan je (als je in de goede tijd van het jaar komt!) wat dieren zien bevallen. Je hebt hier fijn uitzicht, en alles is nog aardig plat. Waar door je echt heel ver kan kijken. Net op de horizon met helder weer kan je wel wat bergen in de verte zien beginnen.

IMG_0726

Wij zaten in de voorste trekkershut. Want je hebt er hier 2.

Je zit echt tussen de weides in van de kinderboerderij. Achter de huisjes heb je 2 weides met daar in ezels, die dag en nacht naar buiten kunnen, waardoor je ’s nachts dus wakker kan worden van de ezels en hun geblaat, hihi. Toen ik er was was dit in de ochtend om een uur of 9. Dus daar werd ik wakker door gemaakt, op een keurige tijd, want we moesten alles voor 11 uur keurig hebben achter gelaten. We waren hier maar 1 nachtje waardoor alles zo gebeurt was, en we gewoon lekker rustig wakker konden worden. De kinderboerderij gaat op 10/11 uur open waardoor je dus ook nog niet gelijk mensen op je heen hebt. Dat vind ik persoonlijk ook altijd erg lekker! Niet van die mensen om je heen die al een tijdje wakker zijn en dus veel geluid maken (meestal! Niet iedereen natuurlijk).

Hoewel ik al 20 ben, vond ik het nog steeds heel leuk om hier naar toe te gaan, en ben ik blij dat we zo’n leuk hutje hadden gevonden!

Ga jij ook wel eens naar een trekkershut?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “d’Oude Smederij, Torhout België| Trekkershut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s