Geplaatst in Kerst, Kerstmis, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

Kerstshow De Driesprong Zoetermeer

Hi all!

Vandaag is tijd weer tijd voor een kerstshow artikel. Uiteindelijk zijn we dit jaar maar bij 4 shows geweest. We zijn bijna klaar met shows bekijken! We zijn bij de Intratuin in Ter Aar geweest, bij De Bosrand in Woerden en bij De Driesprong in Zoetermeer. Daar schrijf ik nu over! Deze kerstshow werd bij mijn vader op het werk aan geraden. Omdat hij zo mooi is. Nou dat is hij zeker! Hier stond vooral De Notekraker en de kleur in de boom centraal. Ik vond hier de bomen en de accessoires heel erg mooi. Dus niet iets specifiek net zoals vorige week!

De Driesprong ligt in Zoetermeer, en is een lief tuincentrum. Het is niet heel erg groot. Het is geen keten zoals de Intratuin en De Bosrand. En dat maakt het zo leuk. Ik vind het een leuke winkel die niet echt bekend is. Maar dat vind ik bij elke winkels! Omdat ze niet zo in de spotlights staan. Ook hebben ze net wat andere dingetjes dan de grote winkels, wat het allemaal zo leuk maakt! Bij De Driesprong zag ik dan ook hele andere kerstspulletjes dan bij Intratuin en De Bosrand, wat deze kerstshow heel anders maakte dan al die andere!

Bij deze kerstshow sprong er voor mij een kerstboom wel heel erg uit. Ik zal hem jullie in een aparte foto laten zien :)!

Kerstshow (32)

Dat was deze mooie blauwe kerstboom. Dat had ik nog niet eerder gezien waardoor ik hem heel leuk vind! Ook was er een hele handige uitvinding bij de Amaryllis Plant. Ik vond het heel leuk om te zien, maar ik zou hem niet zo snel kopen omdat ik niet vind passen op mijn kamer. Hier is de foto:

Kerstshow (31)

Met die glitters waren er in verschillende kleuren. Maar ik vond geen kleur die in mijn kamer past, helaas! Ik hoorde later dat dit een goede uitvinding is omdat je hem geen water hoeft te geven. Dat is hartstikke makkelijk dus!

Wat ik ook hartstikke leuk vond om te zien is dat deze kerstshow allemaal dingetjes had uit de Efteling! Je kon dingen in je boom hangen en je huis er mee versieren. Achter af heb ik wel een beetje spijt van dat ik dit niet gekocht heb voor thuis, want ik vond ze zo mooi!

Voor de rest waren er veel notenkrakers en allemaal mooie dingen. Die zal ik jullie nu laten zien!

Zo als je bij deze foto’s ziet, kreeg je ook tips om je tafel tijdens de etentjes mooi te versieren. Zelf hou ik daar wel van. Ik weet nooit zo goed hoe je dat nu mooi kan versieren. En zeker niet tijdens de feestdagen. Want je maakt al hartstikke veel eten, wat ook allemaal op tafel moet, en hoe versier je het dan mooi zonder dat er allemaal dingen in de weg staan. Dat zag ik pas goed bij deze kerstshow!

Groetjes Xarifa

Dit artikel is niet gesponsord! Natuurlijk kan je altijd de website van De Driesprong bekijken voor het aders en alles wat je van hun wilt weten! Dit is de website: De Driesprong< rel=”nofollow” /a>

Natuurlijk kan je de foto’s ook nog uitgebreid op mijn Pinterest pagina vinden: Pinterest< rel=”nofollow” /a>

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

Een gedachte over “Kerstshow De Driesprong Zoetermeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s