Geplaatst in Geen categorie

5 jaar goals

Hi all!

Vandaag mijn echte eerste artikel op Xaar’s Wereld. En vandaag vertel ik jou wat mijn 5 jaar goals zijn. Wat wil ik over 5 jaar bereikt hebben? En waarom wil ik dat over 5 jaar bereikt hebben? Misschien zijn sommige wat groot om in 5 jaar te bereiken, maar dat vind ik nu juist leuk om iets groots aan te pakken! Dus zullen we maar beginnen?

Diploma Helpende zorg en Welzijn halen

Op dit moment volg ik de opleiding Dienstvering Helpende Zorg en Welzijn niveau 2. En ik zit in mijn laatste jaar. Dat betekend dus dat ik nu veel in examens zit. Omdat ik niveau 1 heb gedaan kon ik gaan voor een vrijstelling Nederlands. Die kans heb ik natuurlijk aangepakt mij beide handen. En ik heb de vrijstelling gekregen. Dus er vallen (gelukkig) wat examens weg. Zodat ik mij wat meer kan richten op examens en vakken die wat lastiger zijn. Of op stage waar ik een bepaald aantal uur voor moet halen. En daar moet ik ook gewoon examen opdrachten uitvoeren, dus daar ben ik wel blij mee.

Een jaar Au Pair zijn

Sinds kort sta ik ingeschreven bij een website voor Au Pairs en gezinnen die er een zoeken. En ik heb al een paar verzoeken gehad, dus nu moet ik gaan kijken waar ik graag naar toe wil.

Opleiding Pedagogisch Medewerker gaan beginnen en diploma halen

Ik wil graag ook pedagogisch medewerker worden. Met dat diploma kan je in de kinderopvang gaan werken. Die duurt in totaal 3 jaar. Dus die kan ik dan ook mooi in de 5 jaar halen.

IMG_2965

Groter worden met Xaar’s Wereld

Ik ga mij vanaf vandaag ik mij weer volledig richten op Xaar’s Wereld gaan richten. Ik ga hier mijn reis artikelen delen, maar ook allemaal andere leuke andere artikelen delen!

Dit zijn voor nu mijn goals voor de komende 5 jaar. Heb jij nog bepaalde goals die je in 5 jaar wilt halen?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

19 gedachten over “5 jaar goals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s