Geplaatst in Geen categorie

Nieuwe telefoonhoesjes gekocht

Hi all!

Afgelopen week was ik mijn eigen telefoonhoesje een beetje zat. Dus ik besloot op zoek te gaan naar hoesjes* die ik erg leuk vond. Uit eindelijk zijn dat vier telefoon hoesjes geworden!

Ik heb een favoriete website voor al mijn telefoonhoesjes. Dat is namelijk Smartphone Hoesjes. Hier hebben ze voor ieder wat wils. Hele simpele maar ook hele grappige hoesjes! Ik heb een combinatie gemaakt tussen de simpele en grappige hoesjes. Ik heb 2 booktypes gekocht. Het makkelijke aan die een soort van boekjes vind ik dat je er makkelijk wat pasjes in kwijt kan. Ik stop daar vaak mijn identiteitsbewijs in (makkelijk als je spontaan uit eten gaat. Dan hoef je niet aan je identiteitsbewijs te denken!) en ik stop daar mijn OV Chipkaart in als we een dagje op pad gaan met het openbaar vervoer. Ik wil er ook nog wel eens brief geld bij stoppen. Altijd erg makkelijk! En ik heb 2 Hardcases hoesjes gekocht.

Als eerst heb ik de Smiley Drol TPU Booktype gekocht. Je raad het al daar staat dus de smiley drol op. Je kent hem vast wel! Het hoesje was € 13,95.

En ik heb Sparkle TPU Booktype hoesje gekocht. Hier zie je allemaal sparkels op en zie je ‘SPARKELE’ staan op het hoesje. Dit hoesje was € 9,95.

Als eerste heb ik een hardcases hoesje besteld met de quote: ‘Donut worry be happy’. Ik vond het een mooie quote en een grappig hoesje hoe ze het hadden afgemaakt. Dit hoesje was € 9,95.

En als laatste hoesje is eigenlijk heel simpel. Het is een blauw hoesje met daarop smiley. Dit is ook een hardcases hoesje! Ook dit hoesje was € 9,95.

Dit zijn de hoesjes die ik gekocht heb. Ik weet nu eigenlijk niet zo goed welke mijn favoriet is. Ik heb nu (toen ik dit artikel schreef 😉 ) het drollen hoesje om mijn telefoon zitten. Welk hoesje zou jij kopen van deze vier? En hou jij van simpel of juist van iets geks? Zo als je bij mij ziet, kan ik niet kiezen. Haha!

Groetjes Xarifa

* Dit artikel is niet gesponsord! Ik heb gewoon zelf de hoesjes gekocht

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

21 gedachten over “Nieuwe telefoonhoesjes gekocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s