Geplaatst in HEMA, Review, Shoplog, Xaar's Wereld

Mini shoplog HEMA

Hi all!

Vorige week vroeg ik op Instagram of jullie het leuk vonden of ik een shoplog* zou delen van mijn aankopen bij die ik bij de HEMA heb gedaan. Ik kreeg alleen maar te horen dat jullie dat leuk vonden! Dus vandaag deel ik mijn shoplog. Ik heb er gelijk een mini review bij zitten.

img_20180208_1601022122524995.png

Ik ging eigenlijk naar de HEMA omdat ik fietslichtjes nodig had voor mijn fiets. Ik had ze vorige week per ongeluk de hele dag aan laten staan. Dus die zijn bijna op. Dus die heb ik mee genomen. De lichtjes waren 3 euro.

20180207_183625168794792.jpg

Toen liep ik voorbij de notitieboekjes. Ik hou van notitie boekjes, en ik had er toevallig nog een nodig voor al mijn ideeën voor Xaar’s Wereld. Dat kwam dus goed uit dat ik er voorbij liep. Het boekje was 7 euro

20180207_1732381102926506.jpg

Ik moest ook nog een leuk kaartje kopen voor iemand met een vogel er op. Nou, als ik dan toch bij de HEMA loop, kan ik gelijk even kijken! Want ik vind dat ze hele leuke kaartjes hebben bij de HEMA! Het kaartje was 1 euro.

20180207_1700381771083980.jpg

En ik heb ook nog een body scrub gekocht met een bijpassende gezichtsdoekjes die alle make-up en troep verwijderen. Toevallig moest ik ook nog douchen, dus ik kon het gelijk voor jullie allemaal uit testen. Onder de foto staat mijn mening/review! De scrub was 3,50 euro. De doekjes waren 1,50 euro.

img_20180207_205049_685489719877.jpg

Ik moet wel eerst even zeggen dat het een limned edition is.

Hier de review:

Laten we beginnen met de doekjes. Ik heb met de meeste doekjes die je huid schoon maken dat mijn huid daarna heel droog aanvoelt. Alsof je huid is uitgedroogd is. Maar dat heb ik met deze doekjes helemaal niet! Dat vind ik persoonlijk heel erg fijn. Het ruikt heel tropisch en de appelgeur sprong er voor mij uit. Dat vond ik wel erg lekker! Het leuke is dat het bij de body scrub ook tropisch ruikt. Maar daar kwam een ander geurtje naar boven. Alleen kon ik die niet helemaal plaatsen dat geurtje. Dat vond ik wel jammer. Toen ik de producten had gebruikt en na een fijne douche was ik helemaal ontspannen, en ging ik ontspannen slapen. Dus het is erg fijn als je dat gebuikt voor je gaat slapen.

Dit waren alle producten die ik gekocht heb. Niet heel veel boeiends eigenlijk. Zijn jullie graag meer shoplogs in de toekomst? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Kom jij ook graag bij de HEMA?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

24 gedachten over “Mini shoplog HEMA

  1. Die fietslichtjes hebben wij ook thuis liggen! Ik vind het ook heel fijn om in de HEMA te winkelen ter voorbereiding van een feestje. Ze hebben er hele feestelijke items liggen voor een schappelijke prijs.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s