Geplaatst in Foto's, Xaar's Wereld

Mijn 5 foto’s waar ik nu trots op ben | februari 2018

Hi all!

Ik was helemaal vergeten om voor vanmorgen een leuk artikel in te plannen! Dus ik heb als nog een leuk artikel voor jullie!

Ik deel vandaag namelijk mijn 5 foto’s waar ik op dit moment het meest trots op ben! Natuurlijk vertel ik ook waar ik de foto heb gemaakt, met mijn telefoon of met mijn camera en of ik nog iets speciaals heb gedaan met de instellingen. Maar natuurlijk vertel ik ook waarom ik nu juist zo trots ben op de foto! Laten we maar snel beginnen!

Lees helemaal door naar het eind! Want daar staat nog een leuk nieuwtje! Nu beginnen we wel echt :)!

20180202_212533[1]

Dit is de eerste foto waar ik het meest trots op ben! Deze foto is gemaakt met mijn telefoon. Ik hier geen speciale instellingen voor ingesteld. De foto is gemaakt tijdens het mama-beverlogeerweekend in het eerste weekend van februari! Het was net volle maan geweest, en een paar dagen er voor hadden we een blue moon.

De foto is genomen bij de zegerplas in Alphen a/d Rijn.

20180205_162801[1]

De tweede foto is bij de IVM in (ook weer) in Alphen a/d Rijn. Ik ging met de kindjes van BSO (mijn stage plek) naar een andere BSO. Met de kinderen hebben we ons daar heerlijk vermaakt en heb ik ook hier en daar in de gauwigheid ook nog een paar mooie foto’s kunnen schieten. Deze is ook weer met mijn telefoon genomen, en weer geen speciale instellingen. Saai he?

20180207_171346[1]

De derde foto is in Zwammerdam genomen. Ik moest nog wat kaartjes op de post doen. Onder andere het kaartje wat vorige week in de shoplog te zien was. Ik liep terug naar huis van de brievenbus, en toen zag ik deze mooie ondergaande zon! Ik pakte natuurlijk snel mijn mobiele telefoon er bij en ik maakte de foto weer zonder speciale instellingen. Want zo vond ik de zon al mooi genoeg!

20180121_092659[1]

Ik ben niet snel trots op selfie’s. maar deze vond ik toch wel goed gelukt! Ook deze foto is weer gemaakt met mijn mobiele telefoon, en ook geen bijzondere instellingen. Maar ik heb wel mijn selfie stick hier voor gebruikt! De foto komt uit januari alweer, vlak voor dat ik samen met mijn moeder naar de Modefabriek ging in Amsterdam. Leuke herrinering dus!

20180221_094954[1]

Alweer de laatste foto! Deze heb ik toevallig gister nog gemaakt! Het is op het moment natuurlijk niet heel warm in Nederland. Wat mij helemaal blij maakt omdat je dan s’ morgens hele mooie plaatjes kan schieten! En deze foto wou ik al heel lang maken. Maar steeds had ik er niet genoeg tijd voor. Gister ochtend eigenlijk ook niet, maar ik zou en moest per see de foto maken voor ik er spijt van zou krijgen! Deze foto is ook weer met mijn mobiele telefoon gemaakt, ook hoefde ik weer niks speciaals te gebruiken om de foto naar mijn zin te laten maken!

En nu het leuke nieuwtje zoals ik jullie in het begin heb laten weten!

*Tromgeroffel*

Vanaf maandag komt er een standaard artikel bij! Dan laat ik jullie de hoogte punten van mijn afgelopen week zien aan jullie! Deze artikelen komen natuurlijk ook weer om 06:00 uur in de ochtend online! Dus ik zie je maandag!

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

31 gedachten over “Mijn 5 foto’s waar ik nu trots op ben | februari 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s