Geplaatst in Foto's, Mijn week, Shoplog

Mijn week #1

Hi all!

Vanaf vandaag laat ik jullie mijn hoogtepunten van de afgelopen week zien! Hier deel ik al mijn positieve dingen met jullie wat ik de afgelopen week dus heb mee gemaakt! Ik ben benieuwd hoe jullie het gaan vinden en hoe het zich in de toekomst gaat vormen! Lezen jullie vanaf vandaag elke maandag mee? Ook deze artikelen komen om 06:00 uur online, dus je kan het al voor dat je naar werk gaat lezen! Laten we maar snel beginnen!

Ik kon mijn geluk de afgelopen week niet op. Ik hou er van wanneer het buiten lekker fris is om lekker buiten te zijn. En de afgelopen week was het dat ook. Het was fris. En ik kon de hele week gewoon naar buiten! Als ik naar school en stage ga, en het zoals nu weer licht wordt zo ’s morgens vroeg, fiets ik altijd door de polder. Het ziet er dan vaak uit als een soort van sprookje omdat zo veel lekker wit is. Hier wat foto’s van de kou van afgelopen week:

Zaterdag ben ik gezellig met mijn ouders en broertje wezen winkelen. Mijn moeder moest nog even naar de Media Markt en ik wou graag even naar de H&M. Ik zal hier een shoplog overplaatsen! Het zal wel weer een mini shoplog zijn, want ik maar 3 dingetjes gekocht! Maar ik denk dat ik het veel ga dragen! Want ik ben er zo blij mee!

20180224_1359311326995691.jpg

En zondag hebben we het laatste deel van de 3 zusjes gelopen. Dit is een Multi geocache! De omgeving is daar heel erg mooi en zeker een aanrader om te gaan lopen als jij ook aan geocaching doet!

Dit waren de hoogte punten van mijn week! Ik denk dat de komende week wat leuker zal zijn, want dan heb ik vakantie van school, dus dan doe ik leuke dingen!

Hoe vonden jullie dit artikel?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

13 gedachten over “Mijn week #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s