Geplaatst in Budget, H&M, Shoplog, Xaar's Wereld

Mini Shoplog H&M

Hi all!

Vandaag heb ik weer een mini shoplog voor jullie! Deze keer van de H&M. Afgelopen zaterdag zijn ben ik weer met mijn ouders en broertje naar Alphen aan den Rijn geweest. Ik dacht even snel bij de H&M te gaan kijken. Nou, dat is mislukt, haha! Ik heb drie leuke dingetjes gekocht! En dat allemaal voor onder 15 euro! Laten we maar snel beginnen!

20180228_185255_0001704146711.png

Laten we beginnen met het t-shirt! Toen ik namelijk de H&M binnen kwam lopen viel mij die gelijk op! Een mooi opzich basic T-shirt. Er is een klein printje op en er staat ‘to the moon and back’ veder staan er allemaal sterretjes op, een planeet en natuurlijk de maan! Veder is hij gewoon wit. Je kan hem dus overal goed op combineren omdat de tekst zwart is. Het T-shirt koste 9,99 euro!

20180228_154800887155513.jpg

Daarna kwam ik bij de broeken uit. Daar kan je er nooit genoeg van hebben vind ik! Ik hou vooral van gewoon basics broeken. Zo hoef je er niet bij na te denken wat je voor shirtje of truitje je er op kan dragen. Daar hou ik van. Ik hou van lekker makkelijk. Haha! Het is een zwarte broek, met een elastiek boven in de broek. Ook heb je alleen kontzakken. Maar dat maakt niet uit! Dan doe ik mijn donut hoesje om mijn telefoon (van mijn eerste shoplog) en die gaat dan in een van de kontzakken :)! De broek kosten 14,99 euro (ja, dat is nog net onder 15 euro, haha!)

20180228_154911304354286.jpg

En zoals je misschien al op mijn Instagram (Xaar’s Wereld) zaterdag voorbij komen. Maar ook heb een leuke pyjamabroek gekocht en mijn ‘verzameling’ weer blij gemaakt. Ik ben namelijk helemaal gek van Disney kleding en pyjama’s! Toen ik de pyjama afdeling liep, kwam ik deze broek tegen. Ik heb nog even gekeken of er ook nog een shirt van was, maar helaas. Die was er niet! Nou ja, dan doe ik het alleen met de broek. De broek staat helemaal vol met Mickey Mouse! Daar werd ik gewoon helemaal vrolijk van. De pyjamabroek koste 12,99 euro.

20180228_175140917651817.jpg

Toen besloot ik maar te gaan passen. Gelukkig past ik alles! Dus ik besloot ik maar te gaan afreken. En zo ben ik weer drie leuke kledingstukken rijker voor maar 37,97 euro! Kortom, ik ben blij en mijn rekening was ook niet gelijk leeg ;)!

Welk artikel zou jij ook kopen? En welke juist helemaal niet kopen? Let me know in de reactie’s, want ik ben benieuwd!

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

27 gedachten over “Mini Shoplog H&M

  1. Leuk, zo’n basic t-shirts daar hou ik ook wel van, vooral om thuis te luieren. Ik koop zelf meestal zwarte jeansbroeken, die vind ik het leukst omdat ze inderdaad overal bij passen!

    Like

  2. Dat is nog eens fijn shoppen. Heerlijk als je met een goed gevoel de winkel uit kunt, met leuke items en geen gillende portomonee.

    Like

  3. Ik koop ook vaak bij H&M. Er even binnenlopen is bij mij toch rap een uur. Hier ook een fan van Disney, maar meestal koop ik mijn Disney pyjama broeken in de Primark. 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s