Geplaatst in Geocaching, Ijs, Ijsje, Mijn week, Stage, Xaar's Wereld

Mijn week #2

Hi all!

Vandaag deel ik voor de tweede keer hoe mijn afgelopen week was met jullie! Ik heb een leuke week gehad! Ik had van school vakantie. Maar ik heb zeker niet stil gezeten de afgelopen week gezeten! Zoals je op mijn Instagram hebt kunnen zien! Laten we maar snel gaan kijken wat ik gedaan heb!

Maandag en dinsdag heb ik nog wel stage gelopen, want ik moet nog wat uren inhalen. Dat komt door onder andere door ziekte. En ik moet natuurlijk gewoon alle uren maken die mijn klas genoten ook maken. Ik heb weer lekker wat thee op, op stage! Ik hou van thee!

20180227_1351121348856708.jpg

Woensdag en donderdag heb ik lekker in mijn Bullet Journal gewerkt. Ik heb hem al een tijdje liggen, maar ik doe er niet zo veel mee. Maar oh, wat is het leuk! Ik hoop er de komende tijd meer struktuur in te kunnen krijgen. Het wordt de komende tijd druk op school en stage, en dit geeft wat ontspanning!

20180228_144400992798713.jpg

Vrijdag heb ik samen met mijn broertje gezellig een ontbijtje van gemaakt voor mij, mijn broertje en mijn moeder. We hebben het even gezellig gemaakt!

20180302_090554351720662.jpg

Zaterdag ochtend lag er een klein beetje sneeuw toen ik wakker werd! Wat was dat leuk!

20180303_0934551904742797.jpg

Zaterdag heb ik ook lekker een ijsje op. Daar had ik ondanks de kou die er deze week was, had ik er al de hele week zin in! Ik had de smaak citroen!

20180303_144100722975660.jpg

En gister heb ik gezellig met mijn ouders en broertje gezellig geocached! We hebben in totaal 9 geocaches gevonden. Bij een van de de caches konden we nog bij 1 geocache op het ijs kunnen staan. Ondanks dat het al zo aan het dooien is! Ik heb dit samen met mijn broertje gedaan! We hebben eerst met een voet geprobeerd aan de kant of het wel stevig was, met steeds een beetje meer gewicht! Wat was dat gaaf dat het nog even kon. Want ik heb het de afgelopen week niet gedaan, ook al was het waarschijnlijk vrijdag of zaterdag veiliger was. Omdat het toen ook overdag onder 0 was. De foto is door mijn moeder gemaakt!

20180304_1531001242459693.jpg

Wat was jou hoogte punt van de afgelopen week? En heb jij nog op het ijs gestaan?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

11 gedachten over “Mijn week #2

   1. Wat een leuke naam! Die van mij is _xvd_ . Ja, we kunnen nu ook vrienden worden!

    Like

 1. Ik moest even googelen naar geocaching, ik had geen idee wat dat was. 🙈 Het klinkt wel gaaf. 😀
  Je bent duidelijk een bezig bijtje! 🐝
  En dat ijsje klinkt, ondanks de kou, wel heel lekker, daar heb ik nu ook wel trek in. 🤗

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s