Geplaatst in Foto's, Geocaching, Mijn week, Stage, Xaar's Wereld

Mijn week #3

Hi all!

Het was weer tijd voor school deze week, dus ik heb niet heel veel boeiends gedaan eerlijk gezegd. Maar er zijn toch een paar dingentjes die ik met jullie ga delen! Er zijn spannende dingen gebeurt, maar ook dingen die heel gewoon waren!

Maandag heb ik Erben Wennemars tijdens stage kunnen ontmoeten! Dat heb ik natuurlijk gedaan! Als ik dan toch de kans krijg :)! Ik ben als enige van mijn stage plek met hem op de foto geweest. Iedereen was jaloers! Haha, mijn dag kon niet meer stuk. Maar ik had het iedereen gegund als ze de kans kregen om met hem op de foto te gaan! Ik had mijn stage begeleiders bijna zo ver om er nog even naar toe te lopen. Maar helaas is het ze niet gelukt!

Erben Wernermasrs was een schaatser en presenteert nu op televisie het schaatsen. Ik kende hem eerlijk gezegd niet tot maandag! Ik heb hem niet lang kunnen spreken, maar volgens mij is het een hele leuke man!

20180305_093912.jpg

Maandag en dinsdag heb ik 3 examens gedaan op stage. Ik moest een knutselactiviteit voorbereiden, er bij assisteren de activiteit en het evalueren daar van! Het ging om deze activiteit:

20180305_175005.jpg

Zou jij hem uitvoeren als je kinderen had?

Woensdag is mijn mobiel gevallen, en ben ik naar de Media Markt geweest om te kijken hoe en wat. Uit eindelijk moest hij mee terug naar de fabriek en ben ik hem 2 weken kwijt. Gelukkig hebben we een reserve telefoon, dus kan ik altijd nog foto’s blijven maken gelukkig! (foto is al eerder genomen, ik blijf deze gebruiken als ik bij de Media Markt ben geweest)!

20180224_1359311326995691.jpg

Gister waren mijn broertje en vader tijdens de lunch weg, dus heb ik samen met mijn moeder een probeersel op. In de regio Alphen aan den Rijn hebben wij een dip dat heet ‘De Gelaarsde Kat’. Ik heb dat op brood gedaan samen met kaas en even in een pan gebakken!

Wat was dat lekker zeg! Mijn moeder en ik hebben er van genoten!

IMG_20180311_122801.jpg

En gister heb ik ook weer een geocache gezocht met mijn ouders. We hebben een brug bezocht waar we een aantal vragen moesten beantwoorden om de schat te kunnen vinden. De ene vraag was makkelijker dan de ander.

Dit was alweer mijn week van deze keer. Het was zoals ik al zei misschien niet heel interessant. Maar dit waren toch wel mijn leuke, minder leuke en spannende dingen van deze week!

Wat was het leukste wat jij de afgelopen week hebt gedaan?

Groetjes, Xarifa

Ps. Volg jij mij al op alle sociale media kanalen van Xaar’s Wereld? Nee? Kijk dan hier rechts voor mijn kanalen! Zoals Instagram, Facebook, Pinterst of Twitter

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

34 gedachten over “Mijn week #3

 1. Geocaching, ik heb er enthousiaste verhalen over gehoord maar heb het zelf nooit gedaan. Oei de knutsel doet mij een beetje teveel aan mijn eigen lagere schooltijd denken. Maar recyclen word ik wel blij van hoor 🤗.

  Like

 2. Haha! Die schaatser ken ik ook niet. 🙈 Hij heeft wel een hele sympathieke uitstraling. 😃
  Je hebt toch een leuk weekje gehad zo, op je kapotte telefoon na dan. 😐
  Je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt naar de gelaarsde kat dip! 🤗

  Like

 3. haha wat speciaal om Erben te zien, ik ken hem erg goed van e tijd dat hij schaatste ( van tv dan natuurlijk) haha ik ben al wat ouder dat merk je wel! Super leuk dat knutselen, dat doe ik ook graag met de jongens.

  Like

  1. Die dip kan je gewoon zo kopen, maar weet niet of je het overal te koop is. Weet alleen dat het in regio Alphen aan den Rijn te koop is

   Like

 4. Wat vervelend dat je, je mobiel twee weken kwijt bent zeg! Hopelijk heb je hem snel weer terug. Ik heb deze week eindelijk toestemming gehad van het examencommissie om een toets te mogen herkansen! #enigegoedenieuws 🙂

  Like

 5. Dat geocaching heb ik voor het eerst gezien bij “Ik vertrek” een paar weken geleden. Lijkt me zo leuk! En dan hadden ze een heel klein boekje gevonden waar ze dan hun naam inzetten en die legden ze dan ook weer terug. Zo apart! Een soort schatzoeken voor volwassenen 🙂 Mooie foto met Wennemars!

  Like

 6. Leuke week! Ook leuk dat je Erben Wennemars hebt ontmoet en dat je met hem op de foto staat. Dat dipje waar je het over hebt, waar smaakt dat naar? Heb er nog nooit van gehoord, haha.

  Like

  1. Euh, ja die zijn er. Ik onder andere. Mijn broertje kende hem ook niet. En zo meer met mij. Onder mijn Instagram post kwamen er ook reacties van mensen die hem niet kende

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s