Geplaatst in Kringloop, Kringloopwinkel, Nederland, Xaar's Wereld

Kringloopwinkel Bodegraven

Hi all!

Sinds een maand of 2 zit er in Bodegraven een nieuwe kringloopwinkel. Ik ben dol op kringloopwinkels, dus natuurlijk kon ik het niet laten om daar een kijkje te gaan nemen! Ik ben op een woensdag gegaan. Ik moet zeggen dat dat zeker is aan te raden om op een doordeweekse dag te gaan als jou dat lukt. Het is lekker rustig waardoor je gewoon overal op je gemak kan kijken zonder te dringen.

20180430_150801_0001.png

Ondanks dat deze kringloopwinkel pas ongeveer 2 maanden open is, heeft de eigenaresse haar winkel al aardig vol staan! Zij vond het nog niet vol genoeg, maar ik vond hem al goed gevuld, de winkel! De kringloop had op het moment dat ik er was veel leuke dingen die van alle tijden zijn! Ik zal een aantal foto’s laten zien!

Ik hou ervan om dingen een nieuw leven te kunnen geven. Zo kan je veel spullen ook op een andere manier gebruiken als dat ze eigenlijk voor bedoeld zijn, maar dat moet je ook in van alles kunnen zien. Ik heb dat ook niet altijd. Ik heb twee mokken gekocht. Een voor mijn vader zijn verjaardag (wanneer dit artikel online komt is hij al jarig geweest en heb ik het dus al aan hem gegeven!), en een voor mijzelf. De twee mokken waren bij elkaar 1 euro. Daar doe je het niet voor, toch? (Ik heb mijn vader al eerder een wat duurder kado gegeven, daarom nu iets kleins en iets grappigs) Ik zal de mokken even showen!

20180430_151902.jpg

Het aders van deze kringloopwinkel is:

Kringloop Bodegraven

Kerkstraat, naast de Intertoys (helaas heb ik geen nummer voor jullie!)

Bodegraven

Dit artikel is NIET gesponsord. Ik hou van kringloopwinkels en ik ben voorstander van dingen hergebruiken. Dit is een van de dingen die ik doe voor het milieu omdat het goed is!

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Bodegraven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s