Geplaatst in My Diary, Xaar's Wereld

My Diary #6

Hi all!

Vandaag deel ik mijn donderdag met jullie! Donderdag (17/05/2018) moest ik gewoon naar school. Ik was (en ben nog steeds) niet helemaal fit. Ondanks dat wou ik het toch gewoon proberen. Ook omdat ik het veel te gezellig vind om met mijn broertje samen naar huis te kunnen fietsen, en dat kon weer eens na een hele lange tijd! Dus ik was eigenlijk hartstikke eigenwijs, haha! Dat doe ik eigenlijk altijd!

Ps. aan het eind van het artikel heb ik nog een leuke mededeling!

Zo heb je op mijn Instagam gister al de eerste foto kunnen zien! Ik ben stiekem best trots op die foto! Omdat het diertje zo lief op de foto staat! Ik zal jullie nog foto’s laten zien die ik gemaakt heb donderdag!

De bloemen foto’s zijn gemaakt in het naast een heel klein parkje naast mijn school, en die blokken met spiegels zijn in het Bospark gemaakt. Allebei bevindt dat zich in Alphen aan den Rijn.

Voor de rest van de dag heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik had geen lange dag school, wat alleen maar lekker was donderdag!

Wat doen jullie het liefst op een dag als je niet lang naar je werk of school hoeft?

Zoals beloofd heb ik nog een leuke mededeling! Vanaf morgen (zondag 20/05/2018) komt er elke zondag een nieuw artikel online! Hierin interview ik allemaal leuke bloggers! Er komen allemaal verschillende soorten bloggers voorbij waardoor het dus heel divers is! Zie ik je morgen?

Groetjes, Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

Een gedachte over “My Diary #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s