Geplaatst in Mijn week, Rituals, Stage, thee, Xaar's Wereld

Rituals Thee | Review

Hi all!

Vandaag is het eindelijk zo ver! In Mijn week #9 deelde ik dat ik van een jongetje van mijn stage een kado’tje heb gehad. Dit was een theekop met thee er in. Achteraf kwam ik er achter dat de thee van Rituals is. Ik wist niet dat zij ook thee hadden. Ik dacht altijd dat ze alleen luchtjes en make-up verkochten. Dit heb ik ook op mijn Instagram gedeeld (Dit is de foto!) en hier kwam uit dat veel mensen al wisten dat ze dit hadden, maar nog niet iedereen!

20180430_162107_0001.png

Ik was meteen benieuwd naar de thee. Eenmaal thuis moest ik nog wel een paar dagen wachten tot ik de thee kon drinken. Ik wou ook weten van mijn ouders en broertje wat zij van de thee vonden. Dinsdags kreeg ik de thee, en uit eindelijk heb ik zaterdag pas de thee geproefd!

Ik was blij verrast door de thee. Het was lekker en verfrissend. Mijn moeder en broertje vonden het naar Earl Grey thee smaken en vonden het dus niet zo heel erg boeiend. Mijn vader vond het wel een lekker smaakje, iets wat we vaker konden drinken. Omdat het niet heel gewoon smaakt. Deze mening deel ik met mijn vader! Het is lekker, eerst lijkt het op gewone thee, maar de nasmaak heeft iets verfrissende en iets van een bloemen smaak.

Ik heb (heel onbeleefd gedaan) even opgezocht wat de thee kost. Ik zit er overna te denken om hem meer te gaan kopen. Omdat ik hem zo lekker vind. De thee kost 4,50 euro. Mocht jij nu ook benieuwd zijn naar de thee is DIT de link. Maar ik denk dat je hem ook gewoon in de winkel kan kopen.

Dit artikel is NIET gesponsord. Ik heb het gekregen als een afscheidscadeautje. Maar ik was er zo blij mee dat ik het gewoon met jullie deel!

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

5 gedachten over “Rituals Thee | Review

 1. Leuk blogje ja en idd rituals heeft thee en heb het ook wel eens gedronken..ze verkopen ook mooie thee mokken.zag toevallig dat je een outlet hebt bij rituals als je je e-mail adres en wachtwoord invoert en als je er op abonneerd dan kan je de outlet hoek zien en zag theezakjes nu afgeprijst dus kijk maar eens.Wens je een fijne avond.neem je ook een kijkje op mijn blog en leuk als je een reactie achterlaat bij een blog die jou aanspreekt en mij terug volgt😘

  Like

   1. Owh vervelend ja.account aanmaken is gratis en je kan het ook alléén voor de thee doen en of geurstokjes en geurkaarsen hihi liefs wiltje

    Like

   2. Maar als ik dat zou doen, wil ik meer van de winkel kunnen bestellen dan 3 á 4 producten. Wat ik dus gedaan heb bij The Body Shop, omdat mijn huid daar wel normaal op reageert ;).

    Like

   3. Owh ja dat is zo the body shop is super chill heerlijke geuren en producten ben erg gek op die body butters en ook make- up.heb ook een blog over yves rocher parfums denk dat je huid daar wel tegen zou kunnen natuurlijke producten ook hjihi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s