Geplaatst in My Diary, Xaar's Wereld

My Diary stopt!

Hi all!

Toen ik aan My Diary begon, dacht ik dat ik wel genoeg te vertellen had om hier heel veel leuke dingen met jullie te delen. Maar helaas is dat niet zo. Ik kan heel veel vertellen over school bijvoorbeeld, maar dit gaat na verloop van de tijd ook weer vervelen. Maar om school heen doe ik niet veel dingen waar ik genoeg over kan vertellen. Persoonlijk zo ik er dan heel graag over willen vertellen, maar helaas komt er dan niet zo heel veel online. En dat is waar ik tegen aan loop tijdens het schrijven.

Maar niet wees alsjeblieft niet getreurd! Want ik heb een ander leuk idee in mijn hoofd, waar ik (hopelijk) snel mee aan de slag kan gaan. Ik moet dit nog wel helemaal uitwerken, omdat ik nog niet precies weet hoe ik dit in een leuk jasje wil steken. Maar dat gaat helemaal goed komen! Daar vertrouw ik op. Dit zal dan ook op zaterdag terug gaan komen!

My Diary komt heel misschien af en toe nog eens online, als ik echt iets leuks gedaan heb. Dan zal niet gaan zo hoe het nu gaat. Ik ga kijken hoe ik het dan aanpak.

Ik vond het erg leuk om te schrijven, en te ervaren hoe dit heeft gelopen. De serie kon beter lopen, maar ik experimenteer graag wat wel en niet loopt. En dat doe je alleen maar door er aan te beginnen, en het te laten stoppen als je het gevoel hebt dat het anders moet gebeuren of het niet aanslaat. Dit was bij mij beide het gevoel. Dus dan moet je stoppen.

Groetjes Xarifa

 

Auteur:

Make Today An Adventure

Een gedachte over “My Diary stopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s