Geplaatst in H&M, Hotspotje, Restaurant, Xaar's Wereld

Mijn week #14

Hi all!

Vandaag vertel ik weer over wat ik de afgelopen week heb mee gemaakt. Deze week heb ik weer een aantal leuke dingen gedaan! Lees je mee?

Maandag was het tweede pinksterdag, dus waren we een extra dagje vrij. Het was lekker erg lekker weer! We hadden besloten om naar het Veluwse Zandsculpturen festival te gaan. Dat was erg leuk en mooi!

We kwamen ook nog wat grappige quotes tegen! Ik heb er een paar op de foto gezet om met jullie te delen!

We hebben ook nog even heerlijk in het bos gewandeld!

20180521_145044.jpg

Dinsdag was het gewoon weer tijd voor school. Deze dag liep wat anders dan normaal. Waardoor ik dan vergeet om een foto te maken. Haha!

Woensdag heb ik met mijn moeder een hotspotje bezocht in Bodegraven voor mijn blog. Ik heb een foto. Maar ik vertel nog niet welk hotspotje het is ;).

20180523_123036.jpg

Donderdag hadden we EHBO les op school. We mochten elkaar lekker verbinden. Hier een foto van een van mijn klasgenootjes op mijn arm:

20180524_125556.jpg

Vrijdag veel artikelen voor mijn blog ingeplant. Dit waren vooral Ontmoet de blogger artikelen!

Zaterdag heb ik gezellig met een vriendinnetje gewinkeld. Ik heb een leuke zonnebril gescoord onder andere bij de H&M. Er komt nog een shoplog binnenkort online!

IMG_20180526_185158_107.jpg

Zaterdag heb ik ook nog mijn haargeverfd. Mijn haar is ietsjes donkerder geworden! Kijk maar;

Zondag, gister dus šŸ˜‰ (ik denk weer logisch na, haha!), waren we nog voor mijn broertjes verjaardag weg geweest. Hij wou graag naar futureland land op de tweede Maasvlakte. Hier hebben we rondgevaren over de eerste en tweede Maasvlakte. Dit was erg gezellig! Ook heb ik erg veel geleerd van de Gids die mee gaat varen! We hebben het zelfs horen onweren op de Noordzee! Dat was een hele bijzondere ervaring!

Dit was alweer mijn week! Ik heb veel gedaan. Maar alles was heel leuk om te doen. De komende week heb ik nog niet zulke leuke dingen op de planning staan. Maar ik heb deze week wel het laatste examen. Dus ik hoop deze week te horen of ik slaag! Ik moet dan nog wel twee weken naar school om dingen voor de opleiding af te ronden. Maar dat gaat helemaal goed komen!

Heb jij genoten van je extra vrije dag afgelopen maandag?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s