Geplaatst in Interview, Ontmoet de blogger, Xaar's Wereld

Ontmoet de blogger Lifestyle Mommyss | #3

Hi all!

Ik vind het heel leuk om elke dag weer nieuwe bloggers te ontdekken. En van alles over hun te weten te komen. Zo kwam ik op het leuke idee om een deze serie op te starten. Elke zondag komt er weer een nieuwe blogger aan het licht, die voor ons 20 vragen beantwoord! Er staan elke keer 3 blog gerelateerde vragen in, voor de rest zijn het allemaal leuke of gekke vragen die je niet zo maar gesteld worden. Haha! Lees je elke zondag gezellig mee?

20180515_170401_0001.png

Zo is vandaag Linda van Lifestyle Mommyss aan de beurt. Een hele enthousiaste blogger die veel doet op haar/zijn blog. Lees je gezellig mee?

Waarom heb je besloten te bloggen?

Ik was altijd al op zoek naar koopjes, leuke deals, diy’s (do it yourselfs) en deelde deze al met vrienden en familie. Een paar jaar geleden ben ik helaas 100% afgekeurd en kon niet meer werken. Vorig jaar hebben mijn zus Chantal en ik de knoop doorgehakt en zijn we eindelijk samen een blog begonnen om alles wat we leuk vinden te delen met anderen.

Hoe lang blog je al?

Mijn zus en ik zijn 1 januari 2017 gestart met ons blog, als goede voornemen om meer te doen wat we leuk vinden.

Wat is de betekenis van je blog naam?

Eigenlijk een beetje samengepakt allerlei leuke dingen voor en door moeders, maar ook voor anderen hoor no worries 😉

Slaap jij met je dekbed ingestopt of niet?

Ja, ik vind het vreselijk als mijn dekbed aan de achterkant overhoop ligt. Zelfs als het heel warm is wil ik in elk geval iets over me heen hebben, al is het alleen maar een overtrek.

Gebruik jij post-it notes?

Soms gebruik ik Post-It’s maar meestal gebruik ik notitieboekjes, daar ben ik helemaal verzot op haha.

Word je liever aangevallen door een beer of een zwerm bijen?

Jeetje, daar vraag je me iets. Het schijnt dat er speciale bijensteektherapie is voor mensen met MS dus dan ga ik daar maar voor aangezien ik zelf onder andere MS heb. Wie weet levert het wel iets heel positief op, je weet maar nooit.

Wat is je grootste ergernis bij mensen?

Ik kan me gruwelijk ergeren aan mensen die zich beter voor doen dan ze zijn en dan bedoel ik in de zin dat ze net doen of ze de leukste dingen doen terwijl het een grote toneelshow is voor de buitenwereld.

Heb je ooit in de bosje geplast of gepoept?

Gepoept nooit, wel eens in de bossen geplast tijdens een iets te lange wandeling. Oeps, dat was een inschattingsfoutje.

Wat vind je van mannen die roze dragen?

Ik vind dat er hele leuke roze kleding is voor mannen, en sommige menen zouden zich eens wat minder aan moeten stellen op dat gebied. Het schijnt zelfs zo te zijn dat roze oorspronkelijk een jongenskleur was.

Wat is je Chinese sterrenbeeld?

Ik ben een Os

Wat is je volgende vakantie bestemming?

Een bungalowpark in Drenthe, even lekker op vakantie in eigen land.

Relax of doe vakantie? En waarom?

Het liefst gaan we op vakantie wel altijd wat doen. Als je ergens bent is het juist zo leuk om eens te zien wat er in de omgeving te doen is.

Wat staat op 1 op je Bucket List?

Dat is een twijfelgeval aangezien er 2 heel hoog op mijn lijstje staan. Dat zijn het Noorderlicht (aurora borealis) kijken en de andere is Alnwick Castle (het kasteel dat gebruikt werd voor de films van Harry Potter) in het echt bekijken.

Wat staat op 1 op je non Bucket List?

Bungee Jumpen, dat zou letterlijk mijn dood worden

Wat doe jij het liefst op je vrije zomerse dag?

Heerlijk met een boek buiten in de schaduw zitten en wachten tot de warmte wegtrekt zodat ik in de avond heerlijk met familie of vrienden wat leuks kan doen. Of lekker met onze tweeling spetteren in het zwembad natuurlijk.

Wat doe jij het liefst in de sneeuw?

Een sneeuwpop maken of een sneeuwballengevecht met onze tweeling en mijn man.

Wat is jouw gekste foto? (We zijn er uiteraard benieuwd naar!)

Dat klinkt heel apart maar doordat ik meestal degene ben die de foto’s maakt sta ik niet vaak op de foto. Ook als we op vakantie zijn moet ik soms even vragen of iemand een foto van me maakt anders sta ik er gegarandeerd niet op haha.

Wat is jouw favoriete plek in je woonplaats?

De Warande, een park net buiten het centrum van Helmond. Onze tweeling vindt het daar geweldig om met hun loopfietsen over de skatebaan te crossen en daarna nog even de dieren te bekijken. Uiteraard maken we dan ook altijd even een wandeling door het park zelf.

Stel, je mag weer een opleiding gaan volgen, welke zou je dan kiezen?

Ondanks het feit dat ik door mijn slechte geheugen in verband met een narcose en de cyste in mijn hoofd niet goed meer kan leren zou ik gaan voor een opleiding als polikliniekassistente of receptioniste. Dat is iets wat ik naast mijn vorige werk als verzorgende altijd heel leuk heb gevonden.

Mis je nog iets?

Nee, het waren hele leuke en vooral erg uiteenlopende vragen.

Linda dankjewel voor de leuke antwoorden! Volg Linda op sociale media! Dit zijn haar kanalen:

Facebook: Lifestylemommyss

Twitter: @LifestyleMommys

Intagram: Lifestylemommys

 

Nog even een vraag voor jullie uit het interview:

Stel, je mag weer een opleiding gaan volgen, welke zou dat dan zijn?

Ik ben benieuwd naar jou antwoord! Laat je die achter in de reacties?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

4 gedachten over “Ontmoet de blogger Lifestyle Mommyss | #3

  1. Ik zou een opleiding volgen voor fotograaf.
    Fotograferen is één van mijn hobby’s. Het lijkt mij geweldig om alle verschillende technieken beter te leren kennen.
    Om nog mooiere foto’s te maken.

    Like

  2. Pingback: Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s