Geplaatst in Bloggen, Mijn week, School, Xaar's Wereld

Mijn week #15

Hi all!

Het is weer tijd voor Mijn week. Ik heb weer het een en ander gedaan de afgelopen week, dus laten we maar snel beginnen!

Maandag en dinsdag was het tijd voor school! Veel dit keer gedaan op school, dus helemaal geen tijd gehad om een foto te maken! Helaas. Maar maandag heb ik wel een heel leuk pakketje gehad van Bol.com :)! Ik had een boek besteld.

20180528_183116.jpg

Woensdag heb ik veel foto’s gemaakt. Dat allemaal voor mijn blog. Het was afgelopen woensdag dan ook weer een productief dagje! Want ik ben ook gelijk daar mee aan de slag gegaan. Hier een klein voorproefje van een aantal artikelen…

Kunnen jullie al raden wat hier mee gebeurt?? Hihi.

Donderdag was de tweede en laatste EHBO training dag op school. We gingen reanimeren op deze knapperd. De mevrouw die ons training gaf vertelde dat haar kinderen hem Voldemort/Hij die niet genoemd mag worden noemen. Ik vond het helemaal passen, wat jij?

20180531_094835.jpg

Vrijdag heb ik mijn laatste examen gehad en gehaald! Dat kregen we gelijk te horen. Voor de rest heb ik alle examens gehaald die ik moest halen (rekenen telt niet mee, gelukkig!). Ik moet nog 2 of 3 opdrachten inleveren en dan ben ik klaar.Het is nog niet officieel bevestigd, maar toch ging de vlag al uit omdat ik voor alles voldoende sta waar ik voldoende voor moet staan, dus volgens mij en mijn ouders mocht de vlag uit! Dat hebben we dus ook gedaan!

20180601_105907.jpg

Zaterdag ben ik gezellig met mijn broertje en vader naar Leiden en de Rijneke Boulevard geweest. In Leiden moest ik euro’s naar Zwitserse Frank wisselen, en op de Rijneke Boulevard was de grootste Glutevrije markt van Nederland. Er was vooral gebak en dingen voor je ontbijt en lucht zonder gluten. Zelf had ik er iets meer van verwacht. Maar dat zal wel aan mij gelegen hebben. Daarna zijn we nog even naar Bodegraven doorgereden. Daar zijn vorige week 3 kunstenaars met street art bezig geweest. Ze hebben 3 kunstweken gemaakt. Deze vond ik de mooiste:

20180602_171038.jpg

Zondag was er een opening van een expositie van de Beeldentuin in Zwammerdam. Daar zijn we geest. De expositie was wel een beetje luguber, vonden wij met een aantal beelden die in de expositie ruimte die daar is. Daar moet je goed tegen kunnen. Ik laat jullie een beeld zien, met een klein beetje uit de tuin!

Uit deze hoek lijkt de mevrouw helemaal niet zo gek of eng. Maar als je het hele plaatje hebt, dan misschien wel. Het meest gekke is, ik heb met mijn moeder bijna dezelfde foto. zij heeft er alleen wat minder klok opstaan. Mijn moeder wist helemaal niet dat ik deze foto gemaakt had, dus dat was het gekke er aan!

Dit was alweer mijn week!

Wat hebben jullie gister nog zo genoten van het mooie weer?

Groetjes, Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

Een gedachte over “Mijn week #15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s