Geplaatst in Hoekje, Recept, Recepten, Receptenhoekje, Watertje, Woensdag, Xaar's Wereld

Receptenhoekje #1 | Water met citroen en gember

Hi all!

Vanaf vandaag zal er regelmatig een lekker recept op mijn blog online komen! Dit zal gebeuren op de woensdag. Vandaag deel ik een lekker verfrissend watertje met jullie!

Het eerste recept is water met citroen en gember. Ik vind dit lekker verfrissend, en het is lekkerder met warmer weer, het is niet zo saai als gewoon water. Ik merk ook aan mijzelf dat ik dit sneller opdrink dan het gewone water omdat het toch een lekker smaakje heeft.

Het leuke aan dit recept is dat er ook geen suiker inzit. Dus het is ook nog eens gezond! Mooi mee genomen, toch?

IMG_2432

Zo ziet het watertje er uit. Lekker toch?

Goed, wat heb je allemaal nodig om dit recept te kunnen maken?

  • Een glas
  • Een citroen
  • Gember
  • Een mes
  • Eventueel een glas
  1. Snij een stukje van de gember af, wat jij het lekkerste vind! Ik heb een klein stukje afgesneden.

IMG_2423

2. Vervolgens heb ik de citroen door midden gesneden en een helft in schijfjes. Persoonlijk vind ik het erg lekker als die schijfjes ook nog even door midden gesneden zijn. Dan komt er naar mijn idee meer smaak vanaf.

IMG_2424

3. Doe alles in het glas, je kan er voor kiezen om er al water in te doen, of dit te doen wanneer je alles in het glas hebt gedaan. Dan komt er gelijk al wat smaak vanaf.

Je kan er zelf zoveel gember en citroen toevoegen als jij wilt! Ik maak vaak deze combinatie als het weer van dat lekkere weer is, dat doe ik dan in mijn dopper en dat neem ik dan lekker mee naar school! Ik laat er dan vaak ook nog wat water inzitten als ik hem bijvul, zo blijft de smaak er toch beter inzitten en hoef je niet zo lang te wachten tot de smaak van de citroen en gember in het water zit.

Er komen de komende weken nog meer van dit soort receptjes online met varianten op de citroen gember. Ik wens jullie veel lees plezier!

LET OP: Dit artikel komt niet wekelijks terug!

Wat is jou favoriete watertje wat je zelf kan maken?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

3 gedachten over “Receptenhoekje #1 | Water met citroen en gember

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s