Geplaatst in Hoekje, Recept, Recepten, Receptenhoekje, Watertje, Xaar's Wereld

Receptenhoekje #2 | Watertje met Limoen en Gember

Hi all!

Vandaag heb ik weer een lekker recept voor jullie klaar staan! Deze keer is het een verfrissend watertje met limoen en gember. Dit recept is ook heel lekker, en zeker het proberen waard!

20180530_164128_0001.png

Ik vind dit lekker verfrissend, en het is lekkerder met warmer weer, het is niet zo saai als gewoon water. Ik merk ook aan mijzelf dat ik dit sneller opdrink dan het gewone water omdat het toch een lekker smaakje heeft.

Het leuke aan dit recept is dat er ook geen suiker inzit. Dus het is ook nog eens gezond! Mooi mee genomen, toch?

IMG_2430

Zo ziet het watertje er uit. Lekker toch?

Goed, wat heb je allemaal nodig om dit recept te kunnen maken?

  • Een glas
  • Een limoen
  • Gember
  • Een mes
  • Eventueel een kan

IMG_2409

Goed, hoe maken we dit recept?

  1. Je snijd weer een stukje gember af en snij die in schijfjes

IMG_2422

2. Dan snij je de limoen door de helft en daar snij je weer schijfjes van. Persoonlijk vind ik het nog lekkerder als de limoen ook nog door de helft is, want dan komt er sneller de smaak vanaf heb ik het idee!

3. Doe dan alles in het glas. Je kan zelf kiezen of je eerst de limoen en gember in het glas doet en dan het water of andersom. Zelf denk ik dat er al wat meer smaak van de limoen en de gember afkomt als je daar het water overheen giet. Dit doe ik dan normaal gesproken ook altijd!

IMG_2430

Je kan er zelf zoveel limoen en gember toevoegen als jij wilt! Ik maak vaak deze combinatie als het weer van dat lekkere weer is, dat doe ik dan in mijn dopper en dat neem ik dan lekker mee naar school! Ik laat er dan vaak ook nog wat water inzitten als ik hem bijvul, zo blijft de smaak er toch beter inzitten en hoef je niet zo lang te wachten tot de smaak van de limoen en gember in het water zit.

Vind jij limoen en gember niet zo’n lekkere combinatie? Je kan ook citroen met gember maken! Dat recept kwam als eerste uit in het Receptenhoekje!

De komende paar weken komen er nog meer watertjes online! Hou de woensdag dus goed in de gaten!

Wat is jou favoriete combinatie wat je in water kan doen? Let me know in de reactie’s!

Groetjes Xarifa

 

Auteur:

Make Today An Adventure

2 gedachten over “Receptenhoekje #2 | Watertje met Limoen en Gember

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s