Geplaatst in Bloggen, Tag, vakantie, Xaar's Reis Wereld, Xaar's Wereld

De vakantie tag | Tag

Hi all!

Ik ben pas geleden weer getagd door Debby van Barnonamom. Ik vond het weer leuk om een tag in te vullen, Debby heeft hem zelf gemaakt, ik mocht met Mirjam van MetMirjam hem als eerst invullen! Lees snel veder, want ik heb onderaan ook nog twee leuke dames staan die ik tag met hun blog! Laten we snel beginnen!

20180530_160616_0001.png

Waar gaat je vakantie deze zomer naar toe?

Dat weet ik eigenlijk nog niet. Ik heb nog niks gepland staan. Ik heb ook helemaal geen plannen om echt op vakantie te gaan. Ik vlieg morgen wel een weekendje naar Zwitserland, als mini vakantie/werk. Daar kijk ik wel erg naar uit! En het is voor mij de eerste keer in een boeining vliegen. Dat vind ik nog het meest spannend!

Waar heb jij allemaal al vakantie gevierd?

Even denken hoor… Duitsland (ontelbare keren), België (ook ontelbare keren), Luxemburg (volgens mij 1 keer), Zwitserland (2 keer drie dagen), Italië (1 keer, een weekje), Frankrijk (Een paar keer, ik weet niet precies hoeveel keer) en Nederland niet te vergeten! Dit ook ontelbare keren! We begonnen steeds met huisjes huren op vakantieparken en campings als ze die hadden, nu zo 5 of 6 jaar gaan we met onze eigen tent weg.

Hoe hield je vakantie toen je klein was?

Tot mijn 15de steeds op vakantie parken, niet de van landel en dat soort grote parken of huisjes op campings, vanaf mijn 15de met de tent.

Aan welke vakantie heb je goede herinneringen?

Ik heb aan alle vakantie’s eigenlijk wel goede herrineringen. Ik kan er niet zo een opnoemen. Maar afgelopen zomer was er wel een speciaal momentje wat ik niet zal vergeten. Dat is dat we met een medewerker van een camping in Duitsland gingen barbequen. Wij zijn goed bevriend met hem, en hij wou ons graag trakteren op onze laatste vakantie dag daar.

Wat heeft jouw voorkeur: een strandvakantie, een stedentrip of een actieve reis?

Dan denk ik dat ik voor een active reis ga. Dan zit er namelijk een strandvakantie bij in en we gaan meerdere steden bekijken. Dus het is dan eigenlijk alle drie in een.

Welk land dat je bezocht hebt, zou je zeker aanraden aan anderen?

Zwitserland. Het is een heel schoon land en de lucht is er heel schoon. Dat vind ik heel erg fijn!

Welk land staat nog op je verlanglijstje?

Engeland! Ik zou hier graag wel meerdere maanden naar toe willen voor mijn taal. Want ik ben niet zo heel goed in Engels. Vandaar!

Dit is Debby haar artikel van de vakantie tag. Ik tag Angeliek van ZomerZoen en Stephanie van Thuis Blijf Mama.

Hier heb ik alle vragen even op een rijtje om ze makkelijk te kunnen kopiëren:

Waar gaat je vakantie deze zomer naar toe?
Waar heb jij allemaal al vakantie gevierd?
Hoe hield je vakantie toen je klein was?
Aan welke vakantie heb je goede herinneringen?
Wat heeft jouw voorkeur: een strandvakantie, een stedentrip of een actieve reis?
Welk land dat je bezocht hebt, zou je zeker aanraden aan anderen?
Welk land staat nog op je verlanglijstje?

Waar gaat jou vakantie deze zomer naar toe?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

12 gedachten over “De vakantie tag | Tag

  1. Leuk om te lezen. Wij gaan weer naar een boerderij in de Eifel, waar we al een aantal jaar naartoe gaan. De jongens kijken elk jaar weer ernaar uit en als zij een fijne vakantie hebben, hebben wij dat ook 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s