Geplaatst in Hoekje, Recept, Recepten, Receptenhoekje, Watertje, Xaar's Wereld

Receptenhoekje #4 | Watertje met munt

Hi all!

Vandaag deel ik weer een lekker watertje! Worden jullie ze al zat? Haha, er komen er nog wel een paar aan. Maar ik zal ook wel meer gaan delen dan alleen watertjes! Vandaag zit er alleen munt in dit watertje. Eigenlijk heel simpel. Maar toch ga ik er over schrijven!

20180530_164128_0001.png

 

Wat heb je nodig voor dit recept?

  • Een glas
  • Een takje (verse) munt
  • Water
  • Schaar

Je pakt een klein stukje van de (verse) munt. Ik heb thuis twee verschillende munt soorten in de tuin staan. Erg fijn en extra lekker om in je watertje te stoppen omdat het echt vers uit de tuin komt. Ik heb alleen het bovenste stukje van de munt eraf geknipt.

Ik haal de twee grootste blaadjes er vanaf en die was ik eventjes.IMG_2446

En die doe ik vervolgens in het glas. Twee vind ik persoonlijk het lekkerst omdat deze munt best wel sterk is van zich zelf.

IMG_2443

Ik heb de rest van het takje lekker opgegeten. Erg lekker, en je krijgt er al gelijk een frisse smaak van!

Je kan er zelf zoveel munt toevoegen als jij wilt! Ik maak vaak dit watertje als het weer van dat lekkere weer is, dat doe ik dan in mijn dopper en dat neem ik dan lekker mee naar school! Hier hoef je geen water in te laten zitten om de smaak er in te behouden. De munt trekt snel het water in dus je hoeft echt niet zo lang te wachten!

Heb jij een munt plant in de tuin staan?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Make Today An Adventure

2 gedachten over “Receptenhoekje #4 | Watertje met munt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s