Geplaatst in Shoplog, Xaar's Wereld, Xenos

Xenos Shoplog

Hi all!

Vandaag deel ik mijn Xenos shoplog met jullie! Ik heb veel leuke artikelen online besteld, ik kon van iemand een cadeaukaart overkopen en die heb ik goed besteed! Op de cadeau kaart stond 30 euro. Wat erg fijn is, want dan hoef je geen verzendkosten te betalen bij de Xenos. Laten we snel beginnen met de shoplog!

Ik heb 2 verpakkingen met stiften gekocht. Het zijn de Porseleinstiften Edding – roze/zwart/paars/rood en de Porseleinstiften Edding – zwart/groen/blauw/geel. Ze zijn allebei 6 euro en 99 eurocent. Ik had alleen niet goed gelezen en kwam er later achter dat het dus porseleinstiften zijn, haha. Maar ze zijn ook heel fijn om gewoon op papier te gebruiken, en drukken niet door. Daarom zijn het ook echte aanraders om er gewoon mee te kleuren!

Ik heb ook een etui gekocht. Ik had altijd eerst mijn stiften en potloden bij elkaar, maar dat was ik zat. Dus ik heb nu ook gelijk een goede etui voor de stiften! Het is een mermaid etui. Er staat ook op: Let’s be marmaids today. Ik word er helemaal vrolijk van het etui. Het etui was 3 euro en 99 eurocent.

20180627_131407.jpg

Daarnaast heb ik ook 2 notitieboekjes van A5 voormaat gekocht. Deze twee zijn ook in mermaid stijl. Het eerste boekje heeft een glimmende kaft. Er staat op de voorkant: Be a mermaid and make waves. Dit boekje was 4 euro en 99 eurocent.

20180627_131421.jpg

Het andere notitiboekje heeft een groene kaft met glimmende stukjes er op, met de volgende tekst: You’ve mermaid my day. Dit notitieboekje is ook 4 euro een 99 eurocent.

20180627_131431.jpg

En als laatste heb ik nog funtape gekocht. Dit is mermaid funtape. Als je het beweegt gaat het glimmen. Het ziet er ook heel mooi uit als je het opplakt. De tape is 2 euro en 49 eurocent.

20180705_145513.jpg

Dit is alweer de shoplog. Het zijn allemaal aanraders mocht je er nog een bij de Xenos tegen komen! Ik heb al gezien dat er sommige dingen in de uitverkoop zijn.

Dit is niet gesponsord.

Wat zou jij kopen bij de Xenos van deze producten?

Groetjes Xarifa

Wil jij graag dit artikel pinnen op een Pinterest bord? Dat kan via dit plaatje:

20180718_165956_0001.png

Auteur:

Make Today An Adventure

Een gedachte over “Xenos Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s