Geplaatst in Douche, What's in my shouwer, Xaar's Wereld

What’s in my shower | Juli 2018

Hi all!

Vandaag vertel ik jullie ik gebruik tijdens het douchen! Elke keer als iets op is, dan gebruik ik weer nieuwe producten. Dus het artikel zal vaker terug komen!

20180718_162941_0001.png

Als eerste gebruik ik altijd een shampoo. Die gebruik ik 2 keer. De eerste keer om alle troep er echt goed uit te wassen. En de tweede keer voor de laatste restjes. Op dit moment gebruik ik de Andrelon Pink Tropical Repair shampoo van de lijn By Mascha. Ik was benieuwd naar haar shampoo’s en conditioners. Ze heeft er twee uitgebracht. Dus de volgende keer zal je misschien wel die andere shampoo en conditioner zien.

Na de shampoo gebruik de Andrelon Pink Tropical Repair conditioner. Die laat ik vaak 2 tot 3 minuutjes in mijn haar zitten, zodat hij goed kan intrekken. Mijn haar wordt er altijd zachter van. Dus dat is een geluk bij een ongeluk.

20180718_161332.jpg

Als ik de conditioner in mijn haar heb gedaan ga ik mijn lichaam in met douchegel. Deze is van The Body Shop. Van de lijn Almond Milk and Honey. Hij werkt heel goed op de droge en gevoelige huid. Hij hydrateert heel erg goed. Mijn huid voelt hierna weer helemaal als een babyhuidje! Heerlijk. Daarom gebruik ik hem altijd heel graag.

20180718_161400.jpg

Ook is bij mij op dit moment de HEMA scrub van tropical niet weg te denken. Ik probeer hem elke week te gebruiken. Ik lees steeds vaker dat het beter is voor je huid om hem elke week te scrubben. Dus ik probeer nu van een keer in de maand naar een keer in de week een scrub te gaan gebruiken. Deze scrub vindt ik echt mega fijn om te gebruiken.

20180718_161412.jpg

Dit is de What’s in my shower van juli 2018. De artikelen zijn niet gesponsord! Ik heb ze allemaal zelf gekocht, maar ik vind ze allemaal een dikke aanrader!

Welke producten gebruik jij het liefst onder de douche?

Groetjes Xarifa

Wil jij graag dit artikel in een bord op jou Pinterst zetten? Dat kan door deze afbeelding te pinnen:

20180718_163106_0001.png

Auteur:

Make Today An Adventure

5 gedachten over “What’s in my shower | Juli 2018

  1. Die Hello ziet er wel vrolijk uit! Bij ons staat de douche gewoon vol met allerlei spullen, van mij, van de kids, van mijn vrouw… We zouden beter eens een grote opkuis houden 🙂

    Like

  2. Super leuk om te zien wat jij in de douche gebruikt! Ikzelf heb altijd dezelfde shampoo (beetje saai, maar vriend is er gek op en ik ga echt geen 2 shampoo’s kopen als die ene zijn werk goed doet) van Elseve voor lang en dof haar, verder heb ik een haarmasker i.p.v. conditioner en een lekkere douchegel (die ook geregeld wisselt). Dit blogideetje ga ik wel zeker meenemen naar mijn eigen blog 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s