Geplaatst in Interview, Ontmoet de blogger, Xaar's Wereld

Ontmoet de blogger Life By Anne | #12

Hi all!

Ik vind het heel leuk om elke dag weer nieuwe bloggers te ontdekken. En van alles over hun te weten te komen. Zo kwam ik op het leuke idee om een deze serie op te starten. Elke zondag komt er weer een nieuwe blogger aan het licht, die voor ons 20 vragen beantwoord! Er staan elke keer 3 blog gerelateerde vragen in, voor de rest zijn het allemaal leuke of gekke vragen die je niet zo maar gesteld worden. Haha! Lees je elke zondag gezellig mee?

20180515_170401_0001.png

Zo is vandaag Annemarie van Life By Anne aan de beurt. Een hele enthousiaste blogger die veel doet op haar blog. Lees je gezellig mee?

Waarom heb je besloten te bloggen?

Omdat ik als het heerlijk vind om te schrijven. Ik ben secretaresse van beroep 😉 En ik wilde mijn avonturen met mijn dochtertje blijvend maken, maar ondertussen blog ik over meer onderwerpen zoals reizen, recepten en andere persoonlijke verhalen.

Hoe lang blog je al?

Sinds maart 2017. Eerst via een niet-gehoste wp-site (WP is WordPress) met een andere naam sinds juni 2017 via een gehoste website. Van de dames van Mama’s op hakken heb ik de tip gekregen om een domeinnaam aan te vragen. Dat komt professionelen over. Ik wil mijn site nu graag verder ontwikkelen, ik heb er nu wat meer tijd voor.

Wat is de betekenis van je blog naam?

LifebyAnne zegt het eigenlijk al: mijn leven door mijn ogen. Ik kan een sterke, maar ook impulsieve mening hebben en ik vind dat ik daar wel over mag schrijven.

Slaap jij met je dekbed ingestopt of niet?

Als m’n man het er niet uittrekt wel! 😛 Ik vind het heerlijk om m’n voeten lekker warm te maken onder ingestopte dekens.

Gebruik jij post-it notes?

Ja op m’n werk om snel iets op te schrijven. Maar ik merk dat ik toch ook wel heel veel digitaal doe.

Word je liever aangevallen door een beer of een zwerm bijen?

Oef… doe dan maar een beer. Ik heb het echt niet op insecten hoor… Is een bij een insect? Haha!

Wat is je grootste ergernis bij mensen?

Oneerlijkheid. En bemoeienis met onze opvoeding. Dat doen we zelf wel, dank u.

Heb je ooit in de bosje geplast of gepoept?

Ja, toen ik jong en onbezonnen (en een beetje dronken!) was plaste ik wel eens in een bosje.

Wat vind je van mannen die roze dragen?

Stoer! Niet elke man kan het hebben vind ik, maar die van mij gelukkig wel 🙂

Wat is je Chinese sterrenbeeld?

Toevallig mijn favoriete dier! De tijger (1986).

Wat is je volgende vakantie bestemming?

Daar zijn we helaas nog niet helemaal uit. Maar ik zeg toch Toscane, dus dan wordt het dat wel ;-P Alhoewel ik ook wel zin heb in een vakantie naar Griekenland…

Relax of doe vakantie? En waarom?

Beide! Met een peuter ben je altijd bezig, maar als ze slaapt relaxen wij. Ook hou ik ervan om cultuur te ontdekken; oude steden of dorpjes, eten en drinken, de mensen.

Wat staat op 1 op je Bucket List?

Naar New York gaan. ❤

Wat staat op 1 op je non Bucket List?

Spinnen aanraken!!! Brrrr…..

Wat doe jij het liefst op je vrije zomerse dag?

Naar het strand of zwembad gaan met mijn gezin en genieten van onze dochter. Ze is dol op zwemmen.

Wat doe jij het liefst in de sneeuw?

Skiën! En apres-skiën haha.

Wat is jou gekste foto? (We zijn er uiteraard benieuwd naar!)

🙂

987A2844-FF2E-4C7F-89CC-03389CF8A48D

Wat is jou favoriete plek in je woonplaats?

Het binnenstadje. Daar hebben we drie jaar gewoond en in de zomer kun je letterlijk de hele dag op het terras zitten en heerlijk toeristen kijken. Ook de wal rondom de binnenstad, dat is een heerlijk stuk om hard te lopen of te wandelen.

Stel, je mag weer een opleiding gaan volgen, welke zou je dan kiezen?

Hmmm…. dan zou ik misschien wel een opleiding als chef kiezen. De hele dag mijn favoriete eten maken! Maar ik ambieer voor de toekomst een baan als teamleider en op korte termijn wil ik een opleiding/cursus tot VA (virtual assistant) beginnen. Dit doe ik dan naast mijn huidige baan.

Mis je nog iets?

Nee hoor, erg leuk dit!

Anne, dankjewel voor je leuke antwoorden! Volg Anne natuurlijk ook nog even op haar Social Media! Dit zijn Anne haar kanalen:

Facebook

Instagram

Twitter

Nog even een vraag voor jullie uit het interview:

Wat is jou volgende vakantie bestemming?

Ik ben benieuwd naar jou antwoord! Laat je die achter in de reacties?

Groetjes Xarifa

Auteur:

Een jongvolwasse vrouw die van reizen, lifestyle en persoonlijke verhalen delen houdt.

2 gedachten over “Ontmoet de blogger Life By Anne | #12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s