Geplaatst in Au Pair, Engeland, Xaar's Wereld

Ik ga weg!

Hi all!

Ja, je leest het goed! Ik ga weg. Als Au-Pair naar Engeland =). In het eerste bericht op Xaar’s Wereld liet ik het al vallen. Als Au Pair er even tussen uit. Nog niet zo heel lang geleden (ongeveer twee maandjes geleden, alweer bijna 3), ben ik bij een gezin in Zwitserland wezen kennis maken. En was het bijna geworden. Ondertussen was school alweer bijna klaar, en ben ik druk veder gaan zoeken naar een nieuw gezin om daar voor een jaar Au-Pair te worden.

Vlak voor dat ik op vakantie ging kwam ik in contact met twee gezinnen. Allebei in Engeland. Het ene gezin is volledig Engels (en heel eerlijk, mijn Engels is niet goed. Hier kom ik zo nog op terug.) en een Nederlands Engels gezin. Dat Nederlandse gezin had mijn persoonlijke voorkeur. Maar bij hun kwam er (ongetwijfeld) een andere leuke au-pair in beeld.

20180905_142708_0001.png

Met dat andere gezin had ik ook nog steeds contact. Die stonden te popelen om mij in hun gezin te ontvangen. En ik kan hier al over 1,5 week beginnen! Goed nieuws dus!

Dit heb ik dan ook met beide handen aangepakt. En ik ga dus ook daar naartoe. Hoewel mijn Engels niet al te best is, was een van mijn voorkeurs landen Engeland. Op de middelbare school had ik een jongen in mijn klas die een Amerikaanse vader heeft, niks mis mee natuurlijk. Maar voordat ik goed kon na denken had hij al het antwoord gegeven. Op het MBO waren de Engelse lessen veel te kort, waardoor de docenten ook niet echt de tijd konden geven voor goede lessen. Dat is dus de reden waarom ik ook heel graag naar Engeland wil.

Nu zag je al afgelopen maandag in het artikel wat online is gekomen dat ‘Mijn week’ een beetje gaat veranderen. Ik ga namelijk vloggen! Dit is voor mij een hele drempel. Maar ik ga het doen!

Wat voor artikelen zou jij graag uit Engeland zien?

Groetjes Xarifa

Mocht je dit artikel willen pinnen? Dat kan via deze afbeelding:

20180905_143108_0001.png

Auteur:

Make Today An Adventure

2 gedachten over “Ik ga weg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s